Rafael Climent ha visitado el Ayuntamiento para hacer un seguimiento de los sectores productivos - Pinoso, información de Pinoso. Noticias diarias de Pinoso

Vaya al Contenido

Rafael Climent ha visitado el Ayuntamiento para hacer un seguimiento de los sectores productivos

Prensa > Noticias de Pinoso


11 de juliol de 2022
 
 
El conseller Rafael Climent visita El Pinós per fer un seguiment dels sectors productius del poble
 
 
Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, ha visitat hui dilluns l’Ajuntament del Pinós per tal de fer un seguiment de la situació dels sectors productius del nostre poble i reunir-se amb l’equip de govern municipal.
 
Tant des de la conselleria com per part de l’ajuntament han deixat clar que en cap cas era una visita institucional, sinó una reunió de treball, en la que també han pres part els regidors Silvia Verdú, César Pérez i María José Moya.
 
Després de tractar diferents temes amb el personal tècnic que ha acompanyat al conseller i regidors de l’equip de govern, l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, ha donat les gràcies al conseller per la seua visita, definint a Rafael Climent com una persona propera i compromesa amb el municipalisme.
 
També li ha agraït l’interés que ha mostrat pel nostre poble des de la seua entrada al Consell en 2015. De fet, ha recordat que “la primera vegada que va visitar el municipi ja va tenir lloc de conèixer les pedreres del Coto, i aleshores ja ens va dir cóm fer una projecció de futur per a la supervivència d’un dels principals motors econòmics del Pinós”.
 
Per a l’alcalde, els objectius s’aconseguixen quan les administracions treballen de la mà, i això està fent possible que estiguen prou avançades les obres de la ronda sud-oest, ja estiga en marxa la residència geriàtrica, es treballe en la millora dels espais industrials, en una gestió de residus més sostenible o en altres actuacions, per a les quals es compta amb el suport econòmic de la Generalitat, comentant que això és possible perquè “el conseller treballa d’una manera transversal”.
 
El conseller Rafael Climent ha donat l’enhorabona a l’alcalde i el seu equip de govern “com gestors del municipi i per treballar per millorar la vida de la ciutadania i el seu benestar”.
 
Per a ell ha segut una reunió molt profitosa, en la que ha quedat clara la aposta de l’Ajuntament del Pinós pel manteniment d’un sector primari molt important, amb iniciatives en favor de l’agricultura i la indústria locals, amb la intenció de generar una diversificació i major riquesa.
 
Respecte a les pedreres del Coto, es compromet a seguir treballant colze a colze per aconseguir els objectius que es va marcar el consistori del Pinós fa una anys, posant en valor que siga un projecte respectuós mediambientalment i amb mires en el futur, perquè fomenta l’economia circular amb una aposta per la innovació.
 
Respecte de la ronda sud-oest, Climent estima que és una actuació fonamental perquè contribuirà a guanyar en qualitat de vida i seguretat, i promet seguir col·laborant en proporcionar les ajudes necessàries per a donat suport als sectors productius. Hem de generar cohesió social”.
 
Després de la reunió de treball es va dur a terme una visita a la Torre del Rellotge, recentment restaurada. L'alcalde li va mostrar al conseller l'interior de l'edifici i també van pujar a gaudir de les vistes del poble i el paisatge que es pot observar des del campanar.
Pinosoc2p.net
03650 PINOSO (Alicante) Spain
Reservados todos los derechos            Created with WebSite X5
informacion y reportajes
Regreso al contenido